Poistimme kaikki toimitusmaksut — Nyt saat tuotteitamme entistäkin halvemmalla.

Sami Latosaari

Sami Latosaari
tuoteasiantuntija, ensihoitaja

Kysy lisää tai Pyydä maksuton esittely

Puhelin: +358 45 643 1439
Sähköposti: fnzv@pia.sv

Tulen mielelläni esittelemään sinulle ja kollegoillesi tämän tai muiden tuotteidemme ominaisuuksia. Täytä alle yhteystietosi ja olen sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

EasyFix PLUS -tyhjiöpatjasetti

1 233,00  alv 0 % (1 528,92  sis. alv)

Saat ilmaisen toimituksen tälle tuotteelle!

EasyFix PLUS -patjassa on ainutlaatuinen tuki yläselälle, niskalle ja päälle, jolloin potilas voidaan kiinnittää ilman kauluriakin. Tästä huolimatta paino ja pakkaustilavuus on 20 % pienempi verrattuna yleisimpiin perinteisiin malleihin.

 • Patjan yläosassa on vahvistettu pohja joka ulottuu kaularangan yli
 • Pääremmit on kiinnitetty patjaan ja ovat nopeasti käsillä eivätkä häviä
 • Ainutlaatuinen muotoilu, jonka ansiosta voit käyttää 4-pistevöitä kuljetuksen aikana
 • Lastauskapasiteetti 250 kg
 • 3 vuoden materiaali- ja valmistustakuu

EasyFix PLUS on valmistettu syttymättömästä PVC-pinnoitetusta kudoksesta. Siinä on uudet sisäpussit ohjaamassa täytteen jakautumista tasaisesti, jolloin patja on helppo ja nopea ottaa käyttöön.

Erinomainen muotoilu käärimistä varten sekä potilasvyöt tarjoavat huomattavasti paremman tuen kuin perinteiset mallit. Tämän järjestelmän kehittäminen perustuu siihen, että on osoitettu X-vöillä koko kehon kiinnitämisen antavat suurta etua. Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta myös potilaan käden voi laittaa patjan sisään tai jättää ulos esim kanyylin laittamista varten.

EasyFix PLUS -patjassa yläselän, niskan ja pään tukea on parannettu, jolloin potilas voidaan kiinnittää ilman kauluriakin. Pohjan on kolme kerrosta nyt myös lasikuitupinta joka vähentää kitkaa lisää kestävyyttä ja mahdollistaa myös potilaan ja patjan vetämisen maassa.

Parannettu kiinnitysjärjestelmä lisää potilasmukavuutta ja helpottaa potilaan hoidettavuutta.  Täyte pysyy parannetun lokeroinnin avulla hyvin paikoillaan ja patja on aina helposti ja nopeasti käyttövalmis.

Paino:

 • 8,4 kg – ilman potilasvöitä
 • 8,7 kg – vöiden kanssa
 • 10,5 kg – kokonaispaino vöiden ja imupumpun kanssa.

Pintamateriaali polyesterkuitu, sisäpussit paloturvallista PVC-kuitua, sisäkuulat paloturvallista polyesteriä, niskaosan kovike koivuvaneri.

Maksimikutistuvuus pituudessa: 1 %. Maksimikutistuvuus leveydessä: 3 %.

EN-1865 ja EN-1789 hyväksytty

Käyttölämpötila: -36 +75 °C

Hinnat ovat kappalehintoja. Isommasta tukkuerästä kannattaa pyytää tarjous!

Haluan tarjouksen tästä tuotteesta

Kauppa- ja toimitusehdot

Alkaen 18.3.2020

Pyydämme teitä ystävällisesti perehtymään kauppa- ja toimitussehtoihin.

Verkkokaupan tuotteita myy CVN Medical Solutions, joka on osa CareVisioN Oy:n toimintaa (Y-tunnus 2702302-6). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille sekä julkisen ja kolmannen sektorin toimijoille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitus ja tilaaminen

 • CVN Medical Solutions toimittaa tuotteista tilausvahvistuksen tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.
 • Tilaus katsotaan hyväksytyksi, kun asiakkaalle on lähetetty kirjallinen tilausvahvistus.
  Asiakkaalla on velvollisuus tarkistaa, että tilausvahvistus vastaa tilausta. Mikäli asiakas havaitsee virheitä tai puutteita, on hänellä velvollisuus ilmoittaa niistä välittömästi.
 • Toimituskulut kotimaahan 0 €.
 • Tuotteet toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen. Yleisimmin käyttämämme kuljetuspalvelu on matkahuolto. Mikäli asiakkaalla on oma kuljetustapatoivomus/rahtisopimus, sitä voidaan sovittaessa käyttää.
 • Tilauksen peruuttaminen ei ole mahdollista enää CVN Medical Solutionsin aloitettua asiakkaan tilauksen täytäntöönpanon ilman tuotteiden toimittajan hyväksyntää. Mikäli peruutusilmoitus hyväksytään, on asiakas velvollinen korvaamaan tilauksen toimittajalle peruuttamisen johdosta aiheutuneet kustannukset. Mukaan luetaan myös kaikki maksut, jotka peruuttamisen johdosta ovat mahdollisesti koituneet kolmansille osapuolille.
 • Vaaranvastuu tuotteista siirtyy kokonaisuudessaan asiakkaalle, kun tuotteet on luovutettu asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Toimitusaika

 • Tuotteet lähetetään seuraavana arkipäivänä tilauksesta.
 • Tehdastoimitustuotteiden osalta toimitusaika vaihtelee tuotteen mukaan.

Palauttaminen

 • Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat tehdä palautuksen, niin ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse.
 • Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
 • Jos palautettu tuote ei ole em. uutta vastaavassa kunnossa, ei tuotteen hintaa palauteta. Mahdollinen tuotteen takaisinlähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella.
 • Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta: mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi organisaatiollemme sähköposti osoitteeseen: vasb@pia.sv.
 • Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen yhteydessä, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio matkahuoltoon.

Muuta

 • Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Pidätämme oikeuden myös tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla.
 • CVN Medical Solutions ja Carevision Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä, eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
 • Olemme sitoutuneet käsittelemään asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
 • Riita-asiat pyrimme selvittämään yhteisymmärryksessä ja asiakkaan edun mukaisesti.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Verkkokaupassamme voit maksaa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä osamaksulla ja laskulla:

Verkkokaupassa voi maksaa kaikilla yleisimmillä suomalaisialla pankki- ja luottokorteilla sekä laskulla.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä tuotteet: