Hae tuotetta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Verkkokaupassamme voit maksaa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä osamaksulla ja laskulla:

Verkkokaupassa voi maksaa kaikilla yleisimmillä suomalaisialla pankki- ja luottokorteilla sekä laskulla.

Suuronnettomuudet - Kantopaarit ja triage-tuotteet

Valikoimastamme löydät kantopaareja, joilla voidaan nostaa ja siirtää potilasta turvallisesti haastavissakin toimintaympäristöissä. CVN Multi-Mover kantopaareissa on 12 nostolenkkiä ja sillä voidaan nostaa jopa 250 kg. Käyttö on helppoa ja nopeaa. Xtractr2 kantopaarit on suunniteltu ääriolosuhteisiin ja se on helppo kuljettaa muiden hoitovälineiden mukana. Kantopaari on tarkkaan kehitetty ja se estää mm. hengitysteiden tukkeutumisen.

Tuotevalikoimamme triage-tuotteet ovat tarkkaan valittuja ja ne toimivat suosituimpien triagemetodien kanssa. Smart Tag Mist - Triagekortit ovat kattavia ja tekevät potilaiden luokittelusta nopeaa. Smart Triage Pac on kattava paketti ja sisältää mm. 20 SMART Tag:ia ja valokiilan, jota voidaan käyttää onnettomuuspaikan tunnistamisessa. SMART T.R.I. Pack sisältää kaiken tarpeellisen triagen tekemiseen onnettomuuspaikalla.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä niin ota meihin yhteyttä. Me neuvomme mielellämme ja voimme tulla myös esittelemään tuotteita.

Orvecare Multi-mover

CVN Multi-mover

35,00  (alv 0 %)

CVN Multi-mover on suunniteltu mahdollistamaan potilaan tasainen ja turvallinen nostaminen ja siirtäminen. Multi-moverin käyttö on nopeaa ja helppoa ahtaammissakin paikoissa.

Klikkaa ja lue lisää →
SMART TRI Pack ™

Smart T.R.I. Pack

Kaikki tarpeellinen triagen tekemiseen ja henkeäpelastaviin toimiin primaaritriagen aikana (ilmatien turvaaminen ja suurten verenvuotojen hallinta.

Klikkaa ja lue lisää →
Smart TAG Triagekortti

Smart TAG MIST -triagekortti

Smart TAG on hyvin kattava triagen tekemiseen sopiva lomake. Näkyvä kaikissa olosuhteissa ja säästää aikaa potilasluokittelussa. Smart TAG toimii hoitotyön…

Klikkaa ja lue lisää →
Smart Triage Pac

Smart Triage Pac

Smart Triage Pac sisältää kaiken mitä tarvitset triagetilanteessa. Toimii kaikkien tunnetuimpien triagemetodien kanssa (start, sieve, mucc / salt). SMART Triage…

Klikkaa ja lue lisää →
Xtractr2 -hätäevakuointialusta

Xtractr2 -hätäevakuointialusta

Xtractr2 on vaativiin olosuhteisiin suunniteltu evakuointialusta. Potilaan nostoon, siirtämiseen ja evakuointiin ääriolosuhteissa. Xtractr2 on kuljetuskunnossa pienikokoinen ja se on helppo…

Klikkaa ja lue lisää →

Etkö löytänyt tuotetta? Soita ja etsimme sen sinulle!