Hae tuotetta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Verkkokaupassamme voit maksaa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä osamaksulla ja laskulla:

Verkkokaupassa voi maksaa kaikilla yleisimmillä suomalaisialla pankki- ja luottokorteilla sekä laskulla.

Suu-nenäsuojus ja muut hygieniasuojat

Suu-nenäsuojus, nitriilikäsineet, suojahaalari, suojavisiiri ja muut hygieniasuojat ovat suunniteltu suojaamaan käyttäjäänsä ulkoisilta altisteilta kuten viruksilta tai haitallisilta kemikaaleilta. Suojatuotteemme ovat myös luotettavasti testattu ja ne soveltuvat hyvin erilaisiin hygieniatarpeisiin. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, niin kerromme tuotteistamme lisää tai halutessasi voimme tulla luoksesi esittelemään suojaintemme erityisominaisuuksia. 

Suu-nenäsuojat, suojavisiirit, nitriilikäsineet ja suojahaalarit luovat tehokkaan suojan ulkoisille altisteille

Suu-nenäsuojus ja suojavisiiri suodattavat ilmassa leviäviä haitallisia hiukkasia. Laadukkaat hengityssuojaimet suodattavat tehokkaasti, mutta antavat samalla ihon hengittää. Kirurginen suu-nenäsuojus viimeistellään käyttäjän kasvoihin muovattavalla rautalangalla, joka tiivistää suu-nenäsuojan istuvasti kasvoille. Type IIR -merkintä taas takaa huomattavasti korkeamman suojan kuin esimerkiksi perinteinen kangasmaski. Suu-nenäsuojus tarjoaakin hengityssuojaimista kaikkein parhaimman suojan viruksia ja muita haitallisia hiukkasia vastaan – testatun suojaustehokkuuden noustessa yli 98 %. Kevyt suojavisiiri taas estää tehokkaasti nestepisaroiden ja roiskeiden leviämisen kasvojen alueelle. Miellyttävän tuntuinen suojavisiiri ei myöskään paina otsaa pehmustetun vaahtomuovin ansiosta.

Nitriilikäsineet tarjoavat tehokkaan suojan käsille erilaisten haitallisten kemikaalien ja infektioiden varalle. Kestävät nitriilikäsineet eivät kuitenkaan vie sormista tuntoa tai vähennä niiden pitoa, kiitos karhean valmistusmateriaalin, joka on lisäksi allergisoimaton ja puuteriton. 

Kertakäyttöinen suojahaalari tarjoaa käyttäjälleen koko vartalon kattavan, tehokkaan ja kokonaisvaltaisen suojan erilaisia hiukkasia sekä kemikaaleja vastaan. Suojahaalari on viimeistelty hupusta, hihoista ja jaloista löytyvällä kumisuojuksella, joka varmistaa entistä paremman suojan.

Käsihuuhde ja käsidesi yritykselle tai yksityiselle

WATER-JEL -käsidesi 120 ml

1,10  (alv 0 %)

Väritön antiseptinen geeli puhdistaa kädet ja tappaa 99,9 % bakteereista. Kätevä 120 ml:n pakkaus kulkee helposti mukana.

Klikkaa ja lue lisää →
CVN Arctic Easy Kit –liinavaatesetti

CVN Easy KIT -liinavaatesetti

11,00  (alv 0 %)

CVN Easy KIT -liinavaatesetti on kertakäyttöinen liinavaatesetti, joka sisältää siirtolakanan, tyynyn ja lämpimän fleecepeiton. Kertakäyttöisyys vähentää kontaminaatioriskiä ja lisää siten…

Klikkaa ja lue lisää →
CVN SHLD C suojavisiiri, valmistettu polykarbonaatista

CVN SHLD C -COVID-19 -suojavisiiri

4,00  (alv 0 %)

Erittäin kestävä CVN SHLD C -malli, jonka visiiri on valmistettu polykarbonaatista. Pehmustettu ja kevyt suojavisiiri, joka estää tehokkaasti nestepisaroiden ja…

Klikkaa ja lue lisää →
Pehmustettu pärskesuojus

CVN SHLD -pärskesuojus / suojavisiiri

3,40  (alv 0 %)

Pehmustettu pärskesuoja, joka estää tehokkaasti nestepisaroiden ja roiskeiden leviämisen kasvojen alueelle.

Klikkaa ja lue lisää →
CVN Easy KIT Lite -liinavaatesetti

CVN Easy KIT Lite -liinavaatesetti

2,30 8,00  (alv 0 %)

CVN Easy KIT Lite -liinavaatesetti on kertakäyttöinen liinavaatesetti, joka sisältää siirtolakanan ja lämpimän fleecepeiton. Kertakäyttöisyys vähentää kontaminaatioriskiä ja lisää siten…

Klikkaa ja lue lisää →

Etkö löytänyt tuotetta? Soita ja etsimme sen sinulle!